Je bent hier:  Home arrow Mensen arrow W

W PDF Afdrukken
zaterdag 14 oktober 2006

W., D.  D.W. zat helemaal in de drugswereld en pleegde enkele overvallen om aan drugs te komen. In twee weken kwam hij van zijn verslaving af.

Waesberghe, Florent. Florent Waesberghe (schuilnaam) worstelt met zijn agressief karakter. Zijn vrouw kan het niet meer aan en dreigt met scheiding. De criminaliteit ligt op de loer als een vroegere kameraad hem een verleidelijk aanbod doet. Florent belandt in een crisis en smeekt God om hulp. Daarna ontmoet hij een man en een vrouw die hem bijzondere dingen vertellen.

Waesberghe, Marie-Jeanne. Marie-Jeanne Waesberghe (schuilnaam) is zwanger als ze een ongeluk meemaakt. Iemand vertelt haar man een wonderlijke droom over haar ongeboren kind. De arts is verbaasd over de nieuwe onderzoeksresulaten.

Water, Andre van de ~. Het huwelijk van André van de Water dreigde op de klippen te lopen.

Wiltjer, Elle. Elle Wiltjer was 26 jaar Jehovah's Getuige, waarvan 5 jaar als gemeente-opziener.

Wiltjer, Hennie.  Hennie Wiltjer groeide op in een gezin van Jehovah's Getuigen. Op school werd ze gestraft en gekleineerd. Ze trouwt en kort na de geboorte van hun derde kind overlijdt haar eerste man. Omdat de Getuigen bloedtransfusie afwijzen, had Hennie veel zorg om haar kind dat zonder bloedtransfusie geopereerd moest worden.
In 1972 verandert ze geestelijk doordat ze in haar hart beseft dat Jezus ook voor haar zonden is gestorven.  De huisarts adviseert haar contact met een andere geloofsrichting te zoeken. Uiteindelijk maakt ze zich los van de Jehovah's Getuigen.

Wouters, Demi. De 13-jarige Demi Wouters (schuilnaam) verhaalt hoe ze gefascineerd raakte door hekserij. Een vriend en haar ouders tonen zich bezorgd. Demi vertelt hoe ze veranderde.

Wurmbrand, Sabina, gestorven in 2000, leefde onder de terreur van de communistische dictatuur in Roemenie. Ze verrichtte dwangarbeid en lag op zekere dag op sterven. Een bijzondere aanraking richtte haar echter op.

 
Ingrid van de Wal: Alles ten goede PDF Afdrukken
donderdag 04 oktober 2007

ImageIngrid van de Wal (schuilnaam) kreeg te maken met drankmisbruik, verkrachting, echtscheiding en ziekte. Ze ervoer dat er Een was die haar niet los liet.

Lees meer...
 
Marloes van der Welle: hoezo 'witte' magie? PDF Afdrukken
vrijdag 05 oktober 2007

ImageMarloes van der Welle (schuilnaam) was jarenlang intensief bezig met hekserij, ‘wicca’.  "Als God mij die dag niet in mijn kraag had gegrepen, was ik nu waarschijnlijk nog steeds heks, zò overtuigd was ik dat ik op een goede weg zat."

Lees meer...
 
Corstiaan Westendorp: verlost van slavernij PDF Afdrukken
vrijdag 04 mei 2012

ImageCorstiaan Westendorp (schuilnaam) vertelt hoe er in 2001 een keerpunt in zijn leven kwam. "Al jarenlang rook ik niet meer en ben ik geheelonthouder, en ik gebruik ook geen drugs. Ik ben volledig door hem verlost van de slavernij." 

Lees meer...
 
Hermien Wevers: Eerst de grove stukken weg, dan 't fijne werk PDF Afdrukken
zaterdag 24 mei 2008

HermienHermien en haar vriend stonden bekend als "het stel dat altijd ruzie heeft". In een ogenblik van crisis roept Hermien God aan: "God, als U er écht bent, en écht bestaat, help mij dan! Ik zie het zo niet meer zitten, en weet het niet meer."  Ze krijgt antwoord en slaat een weg in van herstel, bevrijding en aflossing van schulden.

Lees meer...
 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.