Je bent hier:  Home arrow Mensen arrow V

V PDF Afdrukken
zaterdag 14 oktober 2006

Valk, Wim van der. Wim van der Valk stortte zich na de middelbare school op het zakenleven en het grote geld. In Veghel en Nijmegen runde hij met veel succes twee zaken in exclusief porselein en kristal. Het liep als een speer. Toch bleef er iets in hem knagen...

Venhuizen, Moniek. Moniek Venhuizen krijgt als kind te horen dat ze het Eisenmenger syndroom heeft. Ze vertelt over de beperkingen die deze ziekte voor haar meebrengt. U leest ook hoe, door het voorbeeld van haar ouders en het gebed van een onbekende man, God voor haar een persoonlijke Vader en Vriend is geworden. "Het idee dat je echt persoonlijk met God kon praten en dat Hij je Vader en je Vriend wilde zijn ... een heel mooie ontdekking." Hoewel haar gezondheid in de loop der jaren achteruit is gegaan, voelt ze zich bij God veilig en geborgen, ook voor de toekomst.

Vercammen, Christiaan. Christiaan Vercammen had een diep minderwaardigheidsgevoel en wilde zichzelf bewijzen. Het leed van anderen liet hem onbewogen. Zijn schoonbroer brengt hem in contact met de kerk en God. Het laat hem niet meer los. Een zinnetje uit een liedje, "k Ben het die jou draagt", grijpt hem aan.

Visser, Bertus. Bertus Visser leefde geen spectaculair leven. De sleur in zijn huwelijk deed hem uitwijken naar een vereniging. Drank, kaartspel en Candy's had hij. In gesprek met een gelovige collega gebeurt er echter iets vreemds van binnen: een vredig gevoel komt er. Het leven van Bertus begint te veranderen.

Volgers, Annemarie. Annemarie Volgers ging helemaaal op in de wereld van paranormale verschijnselen en vermogens. Haar gids (geleidegeest) leidde haar leven. Ze kwam echter in een sociaal isolement terecht. "Mijn leven werd een kille bende waarin ik het verschil niet meer zag tussen goed en kwaad." Vanuit haar ellende roept ze de Oorsprong van haar ziel aan en ontmoet de ware liefde.

 
Tom Vermey: Een kerstgeschenk in de gevangenis PDF Afdrukken
zondag 02 maart 2008

In de gevangenis Tot levenslang veroordeelde Tom Vermey wordt na de boodschap van zijn dochtertje een ander mens.

Lees meer...
 
De verloren zoon PDF Afdrukken
zondag 18 februari 2007

De verloren zoon komt thuis Jezus Christus leefde in Israel en ging om met slechte mensen, hoewel hijzelf een voorbeeldig leven leidde. Sommige andere mensen stoorden zich aan hem.  Aan hen vertelt Jezus het verhaal van de zoon die zijn vaderlijk huis verlaat en na een losbandig leven tot inkeer komt en tot zijn vader terugkeert.  "Ik zeg u, dat er zo blijdschap in de hemel zal zijn over een zondaar die zich bekeert."

Lees meer...
 
Janneke Vlot: Genezen van posttraumatische dystrofie PDF Afdrukken
donderdag 29 maart 2007

Janneke VlotNa 17 jaar lijden stond Janneke Vlot op uit haar rolstoel en liep. ‘Ongelooflijk,’ luidt de letterlijke reactie van het Erasmus Medisch Centrum, waar ze patient was. Lees het artikel van het Algemeen Dagblad van 26 maart 2007. 

Lees meer...
 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.