Je bent hier:  Home arrow Mensen arrow T

T PDF Afdrukken
zaterdag 14 oktober 2006

Telkamp, Gijs. Gijs Telkamp (schuilnaam) lijdt aan AIDS, een ziekte die zijn weerstand aantast. In 2000 was zijn weerstand dramatisch gedaald, maar in 2005 weer normaal geworden. In de tussentijd was hij teruggekeerd tot God en was er voor zijn genezing gebeden. Gijs heeft hoop op genezing.

Tijl komt uit een moeilijke gezinssituatie en voelt haat en angst. Zijn ouders en hijzelf komen eruit. Er volgt echter een periode van terugval. Tijl drinkt, gebruikt drugs, dealt en belandt in de gevangenis. Eindelijk krabbelt hij er, met hulp van Boven, weer boven op.  "... een enorme rust en vrede die in en rondom mij was, geen enkele drugs kon daar tegenop." "... met vallen en opstaan blijf ik doorgaan..."

Turner, Wayne. Wayne Turner, veroordeeld wegens moord en met het vooruitzicht van de elektrische stoel, schreef in de gevangenis een afscheidsbrief.

 
Ali Taraki: drie merkwaardige dromen PDF Afdrukken
zaterdag 11 augustus 2007

ImageAli Taraki (schuilnaam) droomde drie merkwaardige dromen, die zijn leven veranderden. De asielzoeker uit Afghanistan vertelde ze aan een Nederlandse vluchtelingenwerkster tijdens een Afghaanse conferentie in Lunteren.

Lees meer...
 
Harold Teurlings: de grote puinhoop opgeruimd PDF Afdrukken
maandag 10 mei 2010
Harold TeurlingsHarold Teurlings, van huis uit katholiek en van beroep metaalbewerker bij een luchttechnisch bedrijf, was verslaafd aan alcohol. Zijn leven was een puinhoop geworden. Door middel van contacten met de buren riep God hem tot de orde. 'De grote puinhoop in mijn hart moest worden opgeruimd'.
Lees meer...
 
Tsjang: een blinde verkondiger PDF Afdrukken
zondag 21 januari 2007

Een blinde speler en bedelaar werd een van de ijverigste evangelisten in Mandsjoerije, een gebied in het noord-oosten van China. "Ik dien alleen de levende God."

Mantsjoerije
Mandsjoerije (Bron: Wikipedia)

Lees meer...
 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.