Je bent hier:  Home arrow Mensen arrow R

R PDF Afdrukken
zaterdag 14 oktober 2006

Räder, Erich. Erich Räder (of Raeder) was hoofd van de Duitse marine. Hij werd in 1946 te Neurenberg als oorlogsmisdadiger tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld.
De geestelijke verzorging van de Duitse oorlogsmisdadigers was onder andere opgedragen aan de Amerikaanse legerpredikant Henry T. Gerecke. Gerecke vertelt hoe het de Nazi-leiders, onder wie Erich Räder, verging.

Reinhard. Hij raakte teleurgesteld in de kerk.

Rianne. "Ik heb al op jonge leeftijd een ervaring gehad met de kracht van een simpel eenvoudig gebed. Het is me altijd nog bijgebleven." Een kort getuigenis van de 13-jarige Rianne.

Ribbentrop, Joachim von. Joachim von Ribbentrop was minister van buitenlandse zaken onder Hitler. Tijdens het na-oorlogse internationale militair tribunaal te Neurenberg werd hij veroordeeld, onder meer wegens misdaden tegen de menselijkheid. Legerpredikant Gerecke vertelt van de verandering die hij bij Ribbentrop en andere Nazi-leiders waarnam.

Robertson, Alex. Alex Robertson: '... ik zag dat de muziek voor mij als een drug was die mij verdoofd had en dat mijn leven geen realiteit bezat.'

Roman, Eddie. Eddie Roman voelde zich schuldig over zijn seksuele activiteiten voor het huwelijk. "... ik wist dat het onmogelijk was voor mij niet meer aan seks te denken en met verlangen naar mooie vrouwen te kijken." Hij ging inzien dat "als God almachtig is, als Hij alles kan doen, dan kan Hij me helpen...".

Roeland. Roeland zocht steeds vaker de gokkast op. “Ik begon meer en meer een dubbelleven te leiden.”  Nadat alle vrienden en familie waren weggevallen, zocht hij hulp bij De Hoop, een centrum voor verslavingszorg.

Ruiter, Diane. "Ze dachten dat ik wel een hele oude geest moest zijn". Diane Ruiter vertelt over haar New-Age ervaringen.

Rumpf, Manfred. Manfred Rumpf genoot van het 'vrije' leven. Hij was succesvol en een gangmaker op feestjes. Voetbal, meisjes en vermaak. Hij liet zijn vriendin een abortus plegen.

Ruth groeide op met spanningen thuis. Haar vader was dominant en agressief, haar moeder ving haar op. God als 'vader' lag haar dan ook moeilijk. Ze had grote twijfels. Ten einde raad speekt ze haar onmacht tegenover God uit.

 
Jiska Rutten: Genezen van claustrofobie PDF Afdrukken
dinsdag 27 juli 2004

ImageJiska Rutten (schuilnaam) leed jaren aan claustrofobie (engtevrees). Hulp van paranormale genezers bracht geen verbetering, integendeel. Nachtmerries plaagden haar. "Het was een vreselijke tijd." Een leider van een christelijke kerk vermoedt een demonische oorzaak en bidt voor Jiska.

Lees meer...
 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.