Je bent hier:  Home arrow Mensen arrow M

M PDF Afdrukken
zaterdag 14 oktober 2006

Manen, Larissa van. De jonge Larissa zit met levensvragen en de innerlijke pijn van een ouderlijke scheiding. Ze ziet geesten, ontwikkelt paranormale gaven en vindt antwoorden in de hekserij (wicca). Ze beoefent wicca-rituelen en sluit een verbond met de godin. Haar docente godsdienst wijst haar op een andere weg. Larissa maakt een geestelijke strijd door. Tenslotte geeft ze al haar paranormale gaven geeft over aan God. Ze overwint, ervaart vernieuwing en innerlijke heling. "Er is een nieuwe mens," schrijft ze in haar relaas.

Mansfield, Ken. Voormalige Beatles-manager Ken Mansfield vond zijn rust bij God.

Maria. Verdiende als 'Missy' veel geld in de porno-industrie.

Marten, Johanna. Johanna Marten wekte de woede van zijn landgenoten; de gruwelijke marteling die volgde, kostte hem bijna zijn leven.

Martin kreeg thuis te weinig aandacht en zocht zijn heil op straat. Hij werd leider van een jeugdbende en later crimineel. Iemand wijst hem een andere weg. "Ik heb van God meerdere mensen op mijn pad gekregen die mij hebben geholpen."

McCann, Vincent. Vincent McCann ging als gothic in het zwart en was geboeid door hekserij, horoscoop, tarot, witte magie, zelfhypnose. Hij komt in de greep van een oude vriendin. Door haar manifesteren zich geesten die hem kwellen. Hij liegt zijn ouders voor, maar wordt uiteindelijk ontmaskerd. Vincents broer en een groep mensen bidden voor hem. Een geleidelijke bevrijding treedt in en de geesten wijken.
"Ik heb het gevoel alsof ik heb gevonden waarnaar ik mijn hele leven al op zoek was!" "Alles wat ik kan zeggen is dat ik liefde voelde, en er is geen twijfel mogelijk, het was liefde in zijn meest pure vorm en ik wist dat ik was gered."

McGee, Mark. Radiopresentator Mark McGee werd van een venijnig atheist tot een verkondiger van God.

Meijer, Frans. Frans Meijer, Heiniken-ontvoerder: 'Ik heb in het verleden grote misdaden begaan. Nu bid ik voor de heer Heineken. Genade vraag ik hem niet, dat zou wel erg gemakkelijk zijn.'

Milich, Michael. Op zijn 5e kreeg Michael Milich een ervaring met God, maar viel op zijn 13e van God af. Hij werd een 'afvallige'.

Milich, Tania. Het leven van Tania Milich werd een puinhoop.

Miller, Everett. Het feest van 'Halloween' wordt door Everett Miller met lede ogen aangezien. Het herinnert hem aan de occulte dingen waarmee hij zich vroeger bezighield.

Monique maakte in haar leven nare dingen mee: gehoor- en gezondheidsproblemen, gepest worden op school, verbroken relaties, angst voor de toekomst.  "Ik wist niet hoe ik gelukkig kon worden. Op mijn werk deed ik of 't goed ging, maar als ik thuis was huilde ik steeds. Ik vroeg me af wat ik fout had gedaan dat mijn man weg was gegaan." Geluk en rust leken onbereikbaar. Een collega vertelt haar hoe ze zelf uit de put was gekomen. Ook buren helpen haar op weg. "Ik had Gods kracht nodig om eruit te komen." Blijdschap vervult haar wanneer ze als nieuw wordt.

 
Ama Mandrania: de afgoden begraven PDF Afdrukken
zondag 25 maart 2007

In de 19e eeuw leefde Ama Mandrania. Hij woonde op het eiland Nias, aan de westkust van Sumatra, in de Indische oceaan. Hij wilde christen worden maar had moeite om zijn afgodsbeelden weg te doen.

Lees meer...
 
Ian McCormack: Een glimp van de eeuwigheid PDF Afdrukken
zaterdag 23 augustus 2008
Ian McCormack(Video) Kwallenbeten brengen Ian McCormack op het randje van de dood. In zijn nood leert hij bidden en om vergeving van zonden vragen. Hij heeft een voorproef van de hel en, in het licht, een ontmoeting met de Zoon van God, Jezus. De indrukwekkende film is Nederlands ondertiteld en duurt 53 minuten.
Lees meer...
 
Rita van Montfrans: Mijn leven was een mislukking PDF Afdrukken
maandag 16 februari 2015
Rita van Montfrans"Mijn hele leven was zonder liefde, al vanaf mijn kinderjaren," vertelt Rita van Montfrans. Ze trouwde als tiener, werd mishandeld, scheidde. "Toen stortte mijn wereld in en ik raakte verslaafd aan alcohol, drugs, pillen enz." Na een mislukte poging tot zelfdoding roept ze God aan, want stel dat Hij echt bestaat...
Lees meer...
 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.