Je bent hier:  Home arrow Mensen arrow L

L PDF Afdrukken
zaterdag 14 oktober 2006

Langeveld, Kees. Filosofiestudent Kees Langeveld werd bedreigd door een onzichtbare macht, toen hij een keer rustig op bed lag te lezen.

Laura. Laura werd een satanist, nadat ze in haar jonge leven teleurstellingen en vreselijke dingen had meegemaakt.

Lewis-Kamara, Bockarie. Als adoptief zoon van de president van Sierra Leone had Bockarie Lewis-Kamara geen zorgen, tot in dat Afrikaanse land een militaire coupe plaatsvond. "Ik had niets meer om op terug te vallen, alleen God. Ik had niets meer om op terug te vallen, alleen God. En dat deed ik, omdat ik niet anders kon."

Likumahua, Nootje. Met Nootje Likumahua ging het van kwaad tot erger. Zijn drugsverslaving maakte hem wanhopig en gewelddadig. 'Was ik geboren om als junkie te sterven?' Totdat zijn vrouw hem een raad gaf...

Lilis. In een droom ontmoet Lilis een vreemde man. Als hij haar vraagt hem te volgen, verandert haar leven drastisch.

Lisa. Lisa (17) ontdekt dat ze ongewenst zwanger is, terwijl ze niet met haar vriend wil trouwen. Haar wereld stort in.  'Zonder God had ik het niet gered'.

Tom Lomas. Tom Lomas was jarenlang verslaafd aan seks. Op een avond deed hij een wanhopig beroep op zijn Schepper om hem te bevrijden.

 
Jennifer van der Linden: 'Paniekaanvallen zijn een leugen' PDF Afdrukken
zondag 21 oktober 2007

ImageJennifer van der Linden (schuilnaam) was als kind altijd bang. Als volwassene lijdt ze onder paniekaanvallen. Haar man verklaart haar voor gek. Ze neemt haar toevlucht tot God.
Stapje voor stapje, tussen de terugkerende paniekaanvallen door, veranderde God mijn denken, mijn leven.

Lees meer...
 
Viktor Litvin: een onvergetelijk stripverhaal PDF Afdrukken
zondag 18 februari 2007

Viktor Litvin Viktor hoedt de kudde van een Oekrains dorp. Hij leest in een stripboek over het leven van Jezus. Het raakt hem.  "Ik bad tot God en mijn jonge hart werd vervuld met een wonderlijke vrede. Deze vrede moest wel van God komen."

Lees meer...
 
Yvette Lont: Van prostituee tot politica PDF Afdrukken
zaterdag 10 maart 2007

Yvette LontYvette Lont leefde jaren in de wereld van drugs, drank en prostitutie. Ze slaagde erin af te kicken en een nieuw leven op te bouwen. "Uit mijzelf kon ik niet van de drugs af. Ik was eenzaam, wanhopig en zag geen uitweg meer. Maar God zag mij wel." Een vrouw zonder hoop werd een voorbeeld en een stem van hoop voor (verslaafde) prostituees, souteneurs en anderen die in de seksindustrie werken.

Lees meer...
 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.