Je bent hier:  Home arrow Mensen arrow G

G PDF
vrijdag 13 oktober 2006

Gert. '... toen Foekje daar, midden in die gespreksgroep, opeens vertelde dat ze een relatie had gehad met een ander, stortte mijn wereld zonder meer in. Alles wat ik ooit belangrijk had gevonden, was in één klap weggevaagd. Ik kon alleen nog maar huilen, uren lang.' Gerts huwelijk loopt op de klippen, maar wordt na een moeizame weg terug hersteld.

Gibson, Mel. De kiem voor de geruchtmakende film The Passion of The Christ ontstond op een dieptepunt in het leven van topacteur Mel Gibson. Zijn leven was op drift geraakt en hij voelde een vreselijke leegte. In deze crisis gaat hij nadenken over het lijden van Jezus. "Mijn wonden zijn door zijn wonden geheeld."

Giovanny voelt zich leeg en eenzaam. Na een scheiding ontmoet ze een man die haar vriend wordt, maar haar bedreigt. Ze weet aan hem te ontkomen. "God zette een muur rondom mij, ik voelde die muur."

 
Marinus de Groot: bijzondere raad aan een ongelukkige accountant. PDF
zaterdag 14 oktober 2006

ImageOp zoek naar de waarheid en de zin van het leven verdiept Marinus de Groot (schuilnaam) zich in allerlei alternatieve levensfilosofieën. Hij komt zelfs voor een sollicitatiegesprek naar Maharishi Yogi (Transcendente Meditatie-beweging). Door ziekte en tegenspoed raakt hij echter aan de grond. In een zakelijk gesprek krijgt hij een bijzonder advies... 
Keerpunt-medewerker Walter van der Wolf tekende het levensverhaal van Marinus op.

Lees meer...
 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.