Je bent hier:  Home arrow Reacties

Reacties PDF Afdrukken
maandag 04 juli 2016

"Ik heb het verhaal van Eddie Snipes gelezen en het heeft mij echt aangeraakt."  

"... ik heb het verhaal van Mike Hawkins gelezen en de manier hoe hij hiermee omgaat heeft me zeer geraakt en moed gegeven ..." 

"Ik heb op uw website voor mij emotionele en indrukwekkende levensverhalen gelezen van lotgenoten die ook veel verdriet hebben moeten verwerken. Zo ook ik."

"Ik ben zo dankbaar deze site gevonden te hebben. Vele verhalen die ik heb gelezen komen zo overeen met mijn leven. Met tranen in mijn ogen las ik de verhalen en herkende zoveel."  

"Ik wil jullie complimenteren met deze goede site. Zelf ben ik leider van een tienergroep van 15 tot 20 jaar ... en ik heb de site al meerdere malen gebruikt bij themastudies... Bedankt voor jullie inzet en de schat aan getuigenissen en informatie die dit oplevert!!"

"Zeer mooie en hartverwarmende website"

"Ik heb enkele verhalen gelezen en ben zeer onder de indruk."

"Ik vind deze site fantastisch en heb het aan vele mensen doorgegeven Het is de moeite waard om hier op te zitten."

"Na een tijdje surfen kwam ik vandaag op uw website terecht. Eerst en vooral moet ik zeggen dat ik het een ontzettend goed initiatief vind. Voor een taak op school kan ik het verhaal van Giovanny (2002) ontzettend goed gebruiken."

"Goede site, staan veel mooie verhalen op. Zorg dat de site blijft draaien. Ik hoop er persoonlijk ook wat aan te hebben."

"... ik lees steeds meer verhalen over mensen die hun leven hebben gezuiverd door zichzelf aan God over te geven. Ik denk hier heel veel over na...."

"Het verhaal van Paul Blizard heeft me op de een of andere manier geraakt!"

"Ik had net haar verhaal (Sarah Kahn - Keerpunt) gelezen. En ik ben eigenlijk nog nooit zo diep geraakt van een verhaal. Ik ben zelf de laatste tijd heel veel met het geloof bezig. Ik zat ook de hele tijd met tranen in mijn ogen, ik wilde me er alleen niet echt aan toegeven. Ik ben een jongen van 21 en dan huil je niet zo snel meer :-). Maar het voelde wel erg goed, het liet me echt voelen dat God er was :-)"

"Wat een oase van rust temidden van het woelige WWW, met al zijn onrust."

"Dank je wel voor je verhaal, het was goed om te lezen hoe iemand zijn keerpunt ervaren heeft. Ik vond het duidelijk en herken het keerpunt."

"Ik weet dus dat er toch een doel is voor mij, hoe doeloos ik mij nu ook voel. Ik wil verandering. Ik wil veranderen. Wilt u misschien voor mij bidden."

"Ben blij dit verhaal te hebben gelezen."

"De grootste bullshit die ik al gehoord heb."

"Ik heb zojuist uw getuigenis gelezen en het heeft me oprecht geraakt."

"Ik heb je site eens goed bekeken en ben er enthousiast over. Het is voor ons tv-makers vooral erg handig, dus ik ben je in elk geval dankbaar, vooral voor je trefwoordensysteem."

"Ook ik zelf heb ontzettend veel gehad aan deze site."

"... ik ben nu al 2 uur op jullie site en ben zeer bemoedigd door de getuigenissen van deze mensen."

"Ik moet voor school een werkstuk maken over Winti. Ik kon nergens informatie vinden tot ik bij dit verhaal kwam."

"Een geweldig verhaal, dat van ... (Ingeborg Sterberg - red.). Goed dat dit op het internet staat."

"Ik ben leerkracht Rooms-Katholieke godsdienst. Vorig jaar heb ik een jaar bij moeilijke kinderen gewerkt, kinderen zoals Annette (Annette van Foeken - red.). Ik heb veel bewondering voor de manier waarop deze vrouw zich met moed en inspanning heeft weten los te maken van haar verleden."

"Ik heb op internet het verhaal van die meneer Hawkins gelezen en het greep me heel erg aan."

"Ik ben zeer gefascineerd over het verhaal van Cassie Bernall. De manier waarop ze leefde heeft bij mij een diepe indruk gegeven."

"Stop toch met hekserij in een verkeerd daglicht te zetten! Wij zijn vredelievende mensen! Je gelooft toch niet dat mevrouwtje 'heksenkoningin' kon vliegen of apporten! Dat is gewoon bullshit, net zoals jullie site!"

"Ik moest een werkstuk maken over diefstal dus keek ik op Google voor plaatjes, daar kreeg ik het verhaal van Herman te lezen. Ik vond het heel indrukwekkend. En ik vind het hartstikke knap dat hij tot geloof is gekomen en ik gestopt met zijn verleden. Ik heb bewondering voor hem!"

"Voor een artikel in een van de vele magazines die wij uitgeven, ben ik op zoek naar mensen die hun eigen zaak verkochten en daarna hun leven een andere wending gaven. Hebben jullie misschien iemand in het bestand die voldoet aan dit profiel? Ik zou dan graag met haar of hem in contact komen."

"Ik vind het een heel indrukwekkend verhaal en ik wil eigenlijk graag een interview met Henk Oosterbaan doen, maar dan wel via e-mail , omdat ik op school een werkstuk over de dood wil maken. Ik zou dat heel graag willen."

"Ik heb het verhaal (van Vincent McCann - redactie Keerpunt) gelezen, het is heel erg interesant en ik wist niet dat het zo ver kon gaan. Ik heb ook een email naar de persoon zelf gestuurd en ik hoop daar ook antwoord op te krijgen."

"Ik vond het verhaal van Sarah Kahn zo mooi. Het heeft me echt geraakt. Is er een mogelijkheid dat ik haar een email verstuur of met haar in contact kan komen?"

 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.