Je bent hier:  Home

Corstiaan Westendorp: verlost van slavernij PDF Afdrukken
vrijdag 04 mei 2012

ImageCorstiaan Westendorp (schuilnaam) vertelt hoe er in 2001 een keerpunt in zijn leven kwam. "Al jarenlang rook ik niet meer en ben ik geheelonthouder, en ik gebruik ook geen drugs. Ik ben volledig door hem verlost van de slavernij." 

In 2001 kwam er een keerpunt in mijn leven. Ik was toen al een jaar of langer psychisch ziek en zocht heel erg naar genezing. Met mijn leven was ik ontevreden. Iedereen in mijn omgeving vond mij asociaal, en maakte ruzie met mij. Althans, zo ervoer ik het. Ik rookte ongeveer 20 sigaretten per dag (shag), en in het weekend dronk ik ongeveer 4 biertjes. Ik voelde me ongelukkig. Ook gebruikte ik eens in de twee maanden softdrugs: wiet of hash. Ik begon mijn eigen leven te haten.

Toen vroeg ik Jezus Christus om hulp, de lucht in sprekend, min of meer spottend, maar wel serieus en oprecht, want ik geloofde wel dat als Hij bestond, Hij me dan kon helpen, maar ik minachte de manier zoals andere christenen hem zien. Ik legde mijn leven in Zijn handen.

Deze beslissing ben ik niet vergeten. Zó goed als Hij voor me is gaan zorgen! Zó goed als ik toen ben gaan leven! Al jarenlang kies ik nu voor het goede, en dat bewerkt Hij in mij. Al jarenlang word ik niet meer als asociaal gezien; dat bewerkt Hij in mij. Al jarenlang rook ik niet meer en ben ik geheelonthouder, en ik gebruik ook geen drugs. Ik ben volledig door hem verlost van de slavernij.

Ik ben nog psychisch ziek, maar Hij geeft me de kracht om er elk moment doorheen te komen.

Jezus Christus is mijn redder en verlosser.

Corstiaan Westendorp, 2012


Je kunt reageren op Corstiaan via e-mail

Terwille van de privacy is de schuilnaam Corstiaan Westendorp gebruikt. De echte naam is bij de redactie van Keerpunt bekend.

Keerpunt, 2012.  

 

 

 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.