Je bent hier:  Home arrow Mensen arrow H arrow Nellie van Haarlem: door een visioen teruggebracht

Nellie van Haarlem: door een visioen teruggebracht PDF Afdrukken
vrijdag 02 november 2007

Nellie van HaarlemNellie van Haarlem raakt God kwijt in haar jeugd. De Heer Jezus voert haar echter door een visioen terug. Nellie: "Ik had innerlijke genezing nodig."

Toen ik vier jaar was geloofde ik al in God en leefde met Hem. Ik voelde dat Hij bij mij was. 't Is moeilijk uit te leggen.

Maar op een dag raakte ik de Heer kwijt door dingen die ik meemaakte in mijn jeugd. Hoewel ik op de zondagschool had gezeten, naar de bijbelclub was geweest, naar de kerk ging en in een zangkoor van de kerk zong, raakte ik Hem kwijt.

Bij de geboorte van mijn dochter, 23 jaar geleden, gebeurde er iets dat lijkt op een bijna-dood-ervaring. Ik lag in het ziekenhuis en leed een ondraaglijke pijn. 

Toen zag ik de Heer Jezus in een poort met allemaal vlammen om hem heen. Daar stond Hij in een wit gewaad. Zijn handen en voeten zaten onder het gewaad. Hij had prachtig mooi golvend lang haar. Zijn ogen kon ik niet zien. 

Ik vroeg Hem: "Heer, waarom openbaart U zich aan mij?" De Heer antwoordde: "om je terug te laten komen naar mij, mijn kind. Je hoeft jezelf niet de schuld te geven, het waren de omstandigheden dat je mij was kwijt geraakt."

Wat een geweldige ervaring is dit in mijn leven geweest! Door wat vroeger is gebeurd had ik innerlijke genezing nodig, dat wist alleen de Heer.  Veel mensen hebben innerlijke genezing nodig. Die bijna-dood-ervaring moest gebeuren, die moest ik meemaken. Anders had ik misschien nooit meer tot de Heer kunnen komen. 

Wanneer ik nu huil dan zijn het vreugdetranen, omdat de Heer mij gered heeft en dat ik nu zoveel vreugde mag hebben in Hem. Dat ik weer terug kon komen bij hem, Mijn Heelmeester.  Het oude is voorbij gegaan en het nieuwe is gekomen. Daarom kan ik nu zeggen: Prijs de Heer!

De Heer heeft mij altijd gedragen.

Image 

Nellie van Haarlem, 2007

Naar aanleiding van dit verhaal kun je contact opnemen met Nellie door haar een e-mail te sturen.
 
© 2022 Keerpunt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.